колеги някои може ли да ми каже и ако може да ми даде снимка как се зацепват белезите на разпределителните валове на 145-1.4 тс.защото сменям ангренаж единиат го зацепих но другият няма белег.мерси много
Известие
Collapse
No announcement yet.
ангренаж
Collapse
X
-
Re: ангренаж
Първоначално публикувано от mirqkaколеги някои може ли да ми каже и ако може да ми даде снимка как се зацепват белезите на разпределителните валове на 145-1.4 тс.защото сменям ангренаж единиат го зацепих но другият няма белег.мерси много
Бобо и Вантотрейт се справят, за цени сама се разбери
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
-
Първоначално публикувано от ne0Първоначално публикувано от mirqkaколеги някои може ли да ми каже и ако може да ми даде снимка как се зацепват белезите на разпределителните валове на 145-1.4 тс.защото сменям ангренаж единиат го зацепих но другият няма белег.мерси много
Бобо и Вантотрейт се справят, за цени сама се разбери98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Първоначално публикувано от MONIПървоначално публикувано от ne0Първоначално публикувано от mirqkaколеги някои може ли да ми каже и ако може да ми даде снимка как се зацепват белезите на разпределителните валове на 145-1.4 тс.защото сменям ангренаж единиат го зацепих но другият няма белег.мерси много
Бобо и Вантотрейт се справят, за цени сама се разбериFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от MuryПървоначално публикувано от MONIПървоначално публикувано от ne0Първоначално публикувано от mirqkaколеги някои може ли да ми каже и ако може да ми даде снимка как се зацепват белезите на разпределителните валове на 145-1.4 тс.защото сменям ангренаж единиат го зацепих но другият няма белег.мерси много
Бобо и Вантотрейт се справят, за цени сама се разбери98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirqkaколеги някои може ли да ми каже и ако може да ми даде снимка как се зацепват белезите на разпределителните валове на 145-1.4 тс.защото сменям ангренаж единиат го зацепих но другият няма белег.мерси много
http://www.clubalfaromeo.com/forum/view ... sc&start=097' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
мерси вече разбрах че се прави с фиксатор. обаче аз нямам и го направих - клапаните на чти цилиндар да са на колебливо после превартях 2-3 оборота на рака да не опира и стана. и предварението со нагласих сега алфичката ми марка а каква каше беше станало и 16 клапани бяха криви.но сега е добре145/1.4/TS/16v/103hp
Comment
Comment